Mercedes-Benz A-Klasse

200 AMG 12 MND BOVAG GARANTIE
  • AMG-styling
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 41.020 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
TL-381-N
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)444 X 180 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Zeer mooie en sportieve A200 met AMG sportpakket, AMG optisch pakket, AMG velgen, AMG 7-traps speedshift transmissie en nog veel meer!

Deze auto wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 12 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en een halve tank brandstof.

Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen of langskomen bij ons bedrijf in Woudsend. Ook s 'avonds op afspraak te bezichtigen.

Wij staan bekend als een serieus en netjes autobedrijf. Dit willen wij ook uitstralen met onze occasions. Vandaar ook dat wij geen vage afleverpakketten hanteren zoals bij veel van onze collega's. Bij ons koopt u gewoon all-in.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Garage B. Pietersma niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Welkom bij Autowereld Woudsend. Ingeklemd tussen de Friese meren hebben wij een mooie locatie (aan het water) Wij zijn niet te missen. Komt u op Woudsend aan, dan ziet u ons. Als we onverhoopt geen zaken doen, kunt u gerust een kijkje nemen in ons prachtige watersportdorp. Winkeltjes, terrassen aan het water en culinaire verwennerij. We hebben het allemaal. Welkom in Woudsend dus!

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mercedes-Benz A-klasse. Exclusiviteit en sportiviteit komen samen in de AMG-styling. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! Verder is de Mercedes-Benz uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, getint glas, zwarte hemelbekleding, metallic lak, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Voor het ware fingerspitzengefühl zorgt de audiobediening op het stuur. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Achter het stuur van deze Mercedes-Benz bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig! Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Ook sportstuur met schakelpaddels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

In de Mercedes-Benz A-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Mercedes-Benz. Deze Mercedes-Benz A-klasse blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!


Bedrijfsinformatie

Autowereld Woudsend is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG en Nationale Autopas (NAP). Met onze ruime werkplaats, showroom, FIREZONE tankstation en Carwash (Rollover en wasbox)kunt u bij ons terecht voor alles op autogebied. Tevens beschikken we over een Tankstation aan het water. Wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden door alle reparaties eerst met u te overleggen en helpen u evt. met het zoeken naar een andere auto indien u dit wenst. Kortom: Wij doen alles voor u en uw auto.

Opties
AMG-styling
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Bovag
Nap